Exertis | Nyheter

Technaxx vår nya partner inom innovativa detaljhandelsprodukter

Thursday 4th July 2024

Conny Åsvangen, Commercial Manager, Exertis Nordics

Pressrelease juli 2024

Exertis Nordics tecknar ett exklusivt avtal med ett nytt varumärke; Technaxx. En tillverkare som erbjuder multimedia, säkerhet, förnybar energi och livsstilsprodukter samt biltillbehör och många fler.

"Technaxx erbjuder en mycket intressant produktmix som vi ser mycket fram emot att hjälpa till att etablera på den nordiska marknaden", säger Conny Åsvangen, Commercial Manager, Exertis Nordics.

Technaxx Deutschland GmbH & Co. KG är en tysk tillverkare som har funnits på marknaden sedan 2002. Deras breda utbud av innovativa och trendiga produkter har funnits i många år, i butikerna hos de flesta av de kända återförsäljarna inom olika segment i hela EU.

"Vi är glada över att samarbeta med Exertis i Norden. Den detaljhandelsframgång Technaxx uppnått under de senaste 20 åren i Tyskland och andra europeiska länder siktar vi nu mot att göra i Norden. Vi är övertygade om att Exertis är den perfekta partnern för att hjälpa oss att expandera i alla de nordiska länderna. Vårt huvudmål är att alltid hjälpa våra partners att skapa nya omsättningskällor med våra produkter. Vi strävar alltid efter att introducera unika och nya produkter till våra partners för att göra detta möjligt.”, säger Amer Rida, International Sales Manager EU & North America på Technaxx.

Detta samarbete gör Exertis produktportfölj mer attraktiv och breddar sortimentet. "Alla produkter finns i våra system och vi är redo att börja sälja!" avslutar Conny.

Om Technaxx Huvudkontoret ligger i Schöneck Tyskland grundat i början av 2000-talet. Technaxx är en tillverkare av multimedia, säkerhet, förnybar energi och livsstilsprodukter, biltillbehör och mycket mer. Många av de innovativa produkterna är egenutvecklade av egna produktchefer märkta med logotypen "Designed& Engineered in Germany".

Om Exertis Exertis Nordics är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av IT- och Pro AV-produkter, konfigurationstjänster, Säkerhet & Övervakning och Underhållning (böcker, spel & leksaker) och är en av Nordens största tillverkare av datorer. Vårt huvudkontor och lager finns i Göteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg och Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland och Köpenhamn i Danmark.
Vi arbetar för närvarande med över 250 leverantörer och mer än 4 000 återförsäljare i hela Norden. Sedan 2014 ingår företaget i Exertis Group, en av Europas största distributörer av teknologi, och 2023 var vår omsättning i Norden 3,4 miljarder kronor.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.