Vad är Exertis CapTech EXPO?

Exertis CapTech EXPO är en branschmässa inom IT, AV & Large Display och Entertainment där återförsäljare får möjligheten att träffa representanter från de tillverkare som Exertis CapTech distribuerar. Som vanligt kommer det att vara många leverantörer på plats, som visar både nyheter och produkter som man inte vill missa. För att göra mässan till något extra för alla våra besökare så jobbar vi även i år med ett tema som vi vill ska inspirera och skapa en rolig upplevelse. Årets tema är Sport. Sedan starten 2004 har mässan kommit att bli en given händelse i branschen genom att erbjuda en mötesplats för att både se nyheter och utveckla affärsrelationer. I år äger EXPOT rum den 19:e oktober i Eriksbergshallen i Göteborg.

Anmälan öppnar inom kort
klicka här för att se bilder från exertis captech expo
IT

Som Sveriges största PC-byggare och en av de största distributörerna inom IT visar vi här upp ett brett sortiment av PC, PC-komponenter, notebooks, server, nätverk, tjänster och tillbehör. Huvudverksamheten hos Exertis CapTech har alltid varit logistik och att bygga datorer. Vi levererar ca 15 000 datorer per år. Det ger oss en hög kunskapsnivå om hårdvara och tillbehör och en fördel mot våra konkurrenter.

AV & Large Display

Exertis CapTech är ledande i Sverige inom AV & Large display. Området innefattar produkter inom Digital Signage, storformatsskärmar, projektorer, konferens, utbildning m.m. Vi har spetskompetens inom alla områden och erbjuder hjälp med bl.a. upphandlingar. På mässan hittar du marknadens alla ledande tillverkare.

Entertainment

Exertis CapTech är en av Sveriges största distributörer av film, spel, leksaker och böcker. Här visar vi bl.a. upp våra konceptställ med skärmar för butik. Ett enkelt sätt att öka försäljningen genom att ha fokusprodukter med demofilmer till. Vi visar självklart även upp Xbox som vi är exklusiva distributörer av. Kom och se och testa de senaste nyheterna.

Education

Exertis CapTechs senaste satsning. Digitaliseringen av den svenska skolan innebär stora möjligheter och samtidigt stora utmaningar och vi är redo för dem! Hos Exertis CapTech hittar du enheter som Chromebooks och PC, fysiska skydd och väskor för enheterna, laddvagnar och skåp för att låsa och ladda dem och dessutom ett enormt och ständigt växande sortiment av programmerbara robotar, kompletta och i byggsats, samt andra pedagogiska produkter som gör teknik i skolan lustfylld och spännande. Vi är experter på digitalisering av skolan – testa oss!

AFTER EXPO

Efter mässan bjuds utställare och besökare möjlighet att fortsätta prata under en fest med god mat och massor av uppträdanden. Vägg i vägg med mässan dukar vi upp för 600 gäster som besökt mässan och många gånger är det här de största affärerna görs.

EXPO Huvudpartners 2017EXPO Partners 2017

hitta till mässan - klicka här för karta
KONTAKTA oss

Adress

Exertis CapTech
Ekonomivägen 11
436 33 ASKIM
Göteborg

Besökare

031-450 400


Utställare

031-450 421

E-mail

marknad@exertis.se