for english click here

supreme partners 2022


Exertis EXPO 2023 - 9 NOVEMBER

Snart är det dags igen för årets stora händelse – Exertis EXPO!
Här samlas vi med våra leverantörer och kunder för att tillsammans skapa den bästa framtida businessen.

Ni som partners är det absolut viktigaste i att vi ska nå gemensamma framgångar – mår ni bra, så mår vi bra - på mässan finns en chans för alla parter att glänsa! Så låt oss skapa magi tillsammans och lyfta varandra till högre höjder! Är du på?

Boka in den 9 november, så ses vi på Eriksbergshallen igen!

UTSTÄLLARE 2022

Airthings │ AMD │ AOPEN │ Asus │ AVA │ Avigilon │ Barco │ BenQ │ BeQuiet │ Bosch │ Brother │ Chief │ Cricut │ Deepcool │ Dynabook │ Eagle Eye Networks │ Epson │ Evoko │ Hikvision │ Hi-Nd │ InfiLED │ Intel │ Kioxia │ Kingston │ Konftel │ Kramer │ LG │ Lamina │ LEGO │ Lenovo │ Littlebits │ LocknCharge │ Matrox │ Microsoft │ Middle Atlantic │ Neovo │ Netgear │ Nvidia │ NZXT │ Ochno │ Olympus │ PNY │ Poly │ Port Designs │ Promethean │ Projecta │ R-Go │ Samsung │ Sharp NEC │ Smartsign │ Sonos │ Sony │ Sphero │ SMS │ STM Bags │ Targus │ Upcycle IT │ Vaddio │ Wyrestorm │ Zyxel │ Ångström m.fl...

klicka här för att se bilder från EXPO 2022

Framtiden skapas nu, och vi är en del av den!

I år har vi valt, att som ett led i vårt hållbarhetsarbete, ha just hållbarhet som tema på Exertis EXPO 2022. Vårt fokus kommer att vara “Sustainable Business”, där vi tillsammans våra utställare visar årets besökare hur de i sin verksamhet kan arbeta med hållbarhet och skapa bättre affärer.Vad är hållbarhet för oss i branschen?

Vårt fokus på "Sustainable Business" är att vi strävar efter att använda våra resurser mer effektivt. Vi vill förbättra er, våra partners konkurrenskraft, och stärka era verksamheter, utan att kompromissa med framtida generationers förmåga att möta sina behov. Vi vill tillsammans med er se varje erbjudande från ett hållbart perspektiv, för att hitta nya affärsmöjligheter och nya kundsegment.

Vi vill öppna upp er business för en mer hållbar vinst, för såväl ert företag som era anställda och samhället vi lever i. Till vår hjälp för att göra Exertis EXPO och våra andra event hållbara, använder vi oss av verktyget Greentime, ett planeringsverktyg som med konkreta frågor, struktur och stöd gör det enkelt för oss att följa FN:s globala mål för en hållbar utveckling.

Vi ställer tydliga krav på våra leverantörer och vi strävar efter att minska miljöpåverkan från vårt event för att säkerställa att vi är ansvarsfulla arrangörer som gör vad vi kan för att hejda de mest skadliga effekterna av globala klimatförändringar.

Vi är alla en liten del av problemet, men vi kan alla också vara en del av lösningen. Det första steget är att titta på vår egen påverkan och vad vi kan förändra i våra liv för att skapa en bättre framtid.
Supreme Partners 2022Premium Partners 2022Partners 2022

KONTAKTA oss