EXPO banner
EXPO banner
   

SUPREME PARTNERS 2023Exertis EXPO 2023 - 9 NOVEMBER

Snart är det dags igen för årets stora händelse – Exertis EXPO!
Här samlas vi med våra leverantörer och kunder för att tillsammans skapa den bästa framtida businessen.

Ni som partners är det absolut viktigaste i att vi ska nå gemensamma framgångar – mår ni bra, så mår vi bra - på mässan finns en chans för alla parter att glänsa! Så låt oss skapa magi tillsammans och lyfta varandra till högre höjder! Är du på?

Boka in den 9 november, så ses vi på Eriksbergshallen igen!
1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10
Bilder från Exertis EXPO 2022 i Göteborg

OM EXERTIS EXPO

På Exertis EXPO hittar du produkter från alla kategorier inom IT och Pro AV. PC, komponenter och tillbehör, stora bildskärmar, monitorer, projektorer, Digital Signage, security- och lagringstjänster, Smarta Hem, spel, leksaker och även nyheter från vårt snabbt växande område Education. Här erbjuder vi bl.a. enheter som Chromebooks och PC, fysiska skydd och väskor för enheterna, samt mängder av pedagogiska produkter som gör teknik i skolan spännande och roligt. Det finns något för alla på Exertis EXPO, oavsett om du jobbar mot privat eller offentlig sektor, med små, medelstora eller stora företag. Du hittar allt du söker hos oss!

UTSTÄLLARE 2023

Airthings │ AOPEN │ Asus │ Audinate │ Barco │ BenQ │ Bosch │ Brother │ C2G │ Chief │ Corsair│ Deepcool │ Elgato │ Epson │ Eve │ Evoko │ Exertis Security │ Forming Function │ Gigabyte │ HIK Vision │ Hi-ND │ Intel │ Kingston │ Kitronik │ Kramer │ LG │ Linksys │ LocknCharge │ Makey Makey │ Matrox │ Middle Atlantic │ Netgear │ Nvidia │ NZXT │ Ochno │ PNY │ Poly │ Port Designs │ Projecta │ Promethean │ R-Go │ Samsung │ Sharp NEC │ Seasonic │ sms │ Sonance │ Sonos │ Sony │ STM │ Targus │ Unisynk │ Upcycle IT │ Vaddio │ Wyrestorm │ Yamaha │ Yealink │ Zyxel m.fl...
IT

Exertis är en av de största distributörerna inom IT och har ett brett utbud av PC, PC-komponenter, notebooks, servrar, nätverk, tjänster och tillbehör. Vi har även PC-produktion inhouse och är fortsatt mycket glada över att vara bland de bästa i Norden på att bygga PC.

Pro AV

Exertis är den ledande Pro AV distributören både på den nordiska marknaden såväl som globalt. Vi är experter inom Digital Signage och kan hjälpa dig med allt inom det digitala mötet genom en unik kombination av branschens ledande leverantörer tillsammans med en djup kunskap om såväl marknaden som produkterna.

Sequrit

Vårt senaste produktområde är Security, där vi erbjuder övervakningslösningar för flertalet branscher. Vi är en komplett CCTV-leverantör och en av Nordens ledande distributörer inom professionell kameraövervakning. Vi erbjuder mobila applikationer för bland annat utryckningsfordon, tåg, flygplatser och logistikcenter, branddetektering och mycket mer.

Framtiden skapas nu, och vi är en del av den!

I linje med Exertis Nordics hållbarhetsarbete lägger vi stort fokus på att skapa ett så hållbart EXPO som möjligt. Hållbar utveckling är utveckling som tillgodoser dagens behov utan att äventyra kommande generationers möjligheter att tillgodose sina behov.

Till hjälp för att följa FN:s globala mål för en hållbar utveckling använder vi oss av Greentime, ett planeringsverktyg som med konkreta frågor, struktur och stöd guidar oss på rätt väg.

Vad är hållbarhet för oss i branschen?

Vi strävar efter att använda våra resurser mer effektivt, förbättra våra partners konkurrenskraft och stärka verksamheten, utan att kompromissa med framtida generationers förmåga att möta sina behov. Vi vill tillsammans med våra partners se varje erbjudande från ett hållbart perspektiv, för att hitta nya affärsmöjligheter och nya kundsegment.

Vi ställer tydliga krav på alla våra partners och vi arbetar för att minska miljöpåverkan från vårt event. Vi gör vad vi kan för att säkerställa att vi är ansvarsfulla arrangörer som medverkar till att hejda de mest skadliga effekterna av globala klimatförändringar.

Vi är alla en liten del av problemet, men vi kan alla också vara en del av lösningen. Det första steget är att titta på vår egen påverkan och vad vi kan förändra i våra liv för att skapa en bättre framtid.

Varje år bjuder vi in till spännande och inspirerande seminarium under EXPO-dagen.

Läs mer om årets talare nedan

Seminarium 14:00
Panelen - EXPO Supreme Partners

Vi är stolta över att presentera vår panel av Supreme Partners för i år – ASUS, LG, Yealink och BenQ. Denna panel med ledande företag från IT & Pro AV-branschen, kommer att dela med sig av sina insikter och visioner inom tre avgörande områden: Hållbarhet, panelen kommer att diskutera hur deras företag aktivt arbetar för att minska sin miljöpåverkan och dela sina strategier för att främja mångfald och jämställdhet inom sina organisationer. Återförsäljarens Business, diskussion om återförsäljarnas utveckling, vad gör de för att stödja kanalen, dela framgångsfaktorer och råd till återförsäljarna på marknaden. Artificiell intelligens (AI), är AI ett hot eller en möjlighet, och hur använder de AI redan idag för att förbättra produkter och tjänster.

Missa inte detta unika tillfälle att höra från dessa företag om deras tankar i dessa ämnen. Häng med moderator Petter Damre, Exertis Commercial Manager Pro AV och Exertis Communication & Sustainability Director Mats Roosemark, i en diskussion om hur vi kommer att forma framtidens värld. Debatten sker på engelska. Vi ser fram emot att se dig där!


Seminarium 16:00
Eirik Norman Hansen - Framtiden är fantastisk!

Eirik Norman Hansen är en sann teknikoptimist som ser fram emot framtiden och alla dess möjligheter. Han kommer att vara på vårt EXPO för att bjuda på ett föredrag som med inspiration och humor ger dig en bild av hur tekniken påverkar oss människor, organisationer och samhället vi lever i. Förhoppningsvis ser du framtiden lika ljust som Eirik efter att ha lyssnat till hans överväganden!

Eirik Norman Hansen är ekonom och i över 20 år har han arbetat med digitalisering för att förstå vad teknik betyder för oss och hur vi kan använda den på bästa möjliga sätt. Han har lett och varit en del av några av Norges och Nordens största digital- och teknikföretag. Föredraget sker på svenska/norska.

Supreme Partners 2023

Premium Partners 2023

Partners 2023
HITTA HIT