Save the date

Tid kvar:


... och tack för ett lyckat EXPO 2018!

Klicka här för att se bilder från exertis captech expo 2018 Se Expofilm 2018 Besökte du vår fotomonter? Klicka här för att hitta din bild

Dagens program

12:00 - 19:00 - EXPO

13:30 Seminarium

19:00 After expoSeminarium 2018

Enterprise

13:30 Framtiden är inte science fiction - Den är redan här!

FÖRELÄSARE – FREDRIK LÖFGREN, ROBOTUTVECKLARE

Fredrik Löfgren har hunnit vinna flera stipendier och tagit medalj vid tävlingar som VM och OS inom robotik. I dag är han en populär föreläsare, som bokats av stora namn som Göran Persson och Kronprinsessan Victoria. Fredrik tar med dig på en resa från stenåldern till framtiden; hur tekniken har ändrats och hur det har påverkat människan och arbetsmarknaden. Så vad kommer att hända de kommande 20 åren? Vilka branscher kommer robotiseras? Kommer framtidens robotar att kunna göra andra saker än de rent praktiska? Fredrik har svar på just detta.

Enterprise

16:00 WOW:et - och varför vi behöver det nu mer än någonsin

FÖRELÄSARE – ANNA WIDMARK, PARTNER PÅ CICERON GROUP

De senaste hundra åren har företag kunnat förlita sig på den klassiska marknadsföringsmixen, produkt, pris, plats och påverkan, för att bygga ett starkt varumärke med god lönsamhet. Mycket har förändrats snabbt: människor tror inte på reklam på samma sätt som man tidigare gjort, det är svårare att differentiera sig med enbart produkt och pris och det finns ett enormt marknadsföringsbrus att tränga igenom som företag. Allt detta för oss till det marknadsföringsverktyg som är viktigare än alla andra: att skapa känslomässiga kopplingar till varumärken som får kunder att säga WOW. Detta är 45 väl investerade minuter mot en värld där kundupplevelsen är i fokus, mot vikten av en WOW-kultur och varför det överglänser de fyra p:na.
IT

Vi är en av de största distributörerna inom IT och nummer ett i Sverige på PC-bygge. Vi visar stolt upp vårt breda sortiment av PC, PC-komponenter, notebooks, servrar, nätverk, tjänster och tillbehör. Inom Education växer vi så det knakar och kan nu titulera oss som störst i Norden på programmeringsbara läromedel för skola och förskola. En nyhet i år är att vi stolt visar upp vårt nya koncept ”Smarta hem”. Fjärrstyr hemmet via app och få full översikt och kontroll över din bostad, var du än befinner dig.

AV & Large Display

Ett snabbt växande område där Exertis CapTech är ledande i Sverige. Området innefattar produkter inom Digital Signage, storformatsskärmar, projektorer, konferens, utbildning m.m. Vi har spetskompetens inom alla områden och erbjuder hjälp med bl.a. upphandlingar. På mässan hittar du marknadens alla ledande tillverkare.

Entertainment

Exertis CapTech presenterar affärsområdet Entertainment. Inom denna kategori faller fyra produktsegment: böcker, leksaker, spel och film. Exertis CapTech är en av Sveriges största distributörer inom denna kategori och ett flertal stora tillverkare har valt exklusiv distribution via oss. Utöver ett brett utbud erbjuder vi även diverse kringtjänster för att driva försäljningen i butik.

AFTER EXPO

Efter mässan bjuds utställare och besökare möjlighet att fortsätta prata under en fest med god mat och massor av uppträdanden. Vägg i vägg med mässan dukar vi upp för 600 gäster som besökt mässan och många gånger är det här de största affärerna görs.

KONTAKTA oss

Adress

Exertis CapTech
Aminogatan 17
431 53 MÖLNDAL
Göteborg

Besökare

031-450 400


Utställare

031-450 421

E-mail

marknad@exertis.se