Exertis | Nyheter

Yealink blir vår nya nordiska partner inom UC&C

Thursday 2nd March 2023

Fredrik Tidemar, Business Director Pro AV Exertis Nordics

PRESSRELEASE 2023-03-02

Vi fortsätter vår rivstart på året med att signa upp ännu en internationell och stark partner, Yealink - inom UC&C (Unified Communication & Collaboration).

Yealink erbjuder innovativ teknologi, från Microsoft Teams-telefoner och de främsta headseten, till skräddarsydda och professionella video-MTR-konferenslösningar.

Vår målsättning är att vara den ledande distributören inom UC&C i Norden, och vårt samarbete med Yealink gör oss helt enkelt än mer relevanta mot marknaden och gör oss till en helhetsdistributör för mötesrummet och arbetsplatsen”, säger Fredrik Tidemar, Business Director Pro AV Exertis Nordics.

Sedan 2001 har Yealink tillhandahållit nyskapande teknik till en global marknad och är en stark aktör i världen av Unified Communication & Collaboration.

Den fullständiga portföljen som Yealink erbjuder kommer att göra det möjligt för Exertis Nordics att möta olika behov kunderna. Vårt samarbete kommer att passa Exertis Nordics med sin positionering av en omfattande portfölj och mervärdestjänst. Vi ser fram emot att få leverera vår innovativa UC&C-lösning till fler kunder som är i behov av att förbättra sin arbetseffektivitet och produktivitet” säger Jeff Zhang, Sales Director for EMEA Yealink.

Kvaliteten och kapaciteten hos produkterna gör Yealink till en nyckelaktör i branschen. De arbetar för att hjälpa varje person och organisation att tillgodogöra sig teknik för att i vardagen kunna skapa "Enkelt samarbete, hög produktivitet".

Som specialiserad distributör har Exertis Pro AV omfattande kunskap om produkterna och erbjuder professionell service till både IT- och Pro AV-återförsäljare. Vi är övertygade om att Exertis Pro AV:s år av erfarenhet och kunskap om denna marknad kommer att göra det möjligt för oss att på ett korrekt sätt marknadsföra våra innovativa produkter till återförsäljare som är specialiserade på UC-lösningar”, säger Jeff Zhang, Sales Director for EMEA Yealink.

Exertis kommer att ha tillgång till hela utbudet av Yealinks sortiment för att på bästa sätt komplettera vår nuvarande portfölj för den hybrida arbetsplatsen och det moderna mötesrummet, tillsammans med andra smarta produkter.

Om Yealink
Yealink är en globalt ledande leverantör av Unified Communication & Collaboration Solutions, specialiserade på videokonferens, kommunikation och samarbete med stort engagemang i att hjälpa både individer och företag att ta till sig kraften i "Easy Collaboration, High Productivity".

Med förstklassig kvalitet, innovativ teknik och användarvänliga upplevelser är Yealink en av de bästa leverantörerna i mer än 140 länder och regioner, rankade som nummer 1 med sina globala marknadsandelar för IP-telefoner och är topp 5 ledarnde på videokonferensmarknaden (Frost & Sullivan, 2021). För mer information, besök: www.yealink.com

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av IT- och Pro AV-produkter, konfigurationstjänster, Säkerhet & Övervakning och Entertainment (böcker, spel & leksaker) samt är en av Nordens största tillverkare av datorer. Vårt huvudkontor och lager finns i Göteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg och Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland samt Köpenhamn i Danmark.

Vi samarbetar idag med över 250 leverantörer och fler än 4 000 återförsäljare över hela Norden. Sedan 2014 ingår företaget i Exertis Group, en av Europas största distributörer av teknologi, med en omsättning på nära 50 miljarder SEK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.