Exertis | Nyheter

Vår välgörenhet 2023 är Läkare Utan Gränser (MSF)

Monday 6th February 2023

Under 2022 har vi samarbetat med olika välgörenheter som lokala sjukhus, Stadsmissionen, UNHCR och WWF där vi genom insamlingar, uppmaningar till våra partners och genom fina samarbeten samlat in både pengar och prylar som har hjälpt organisationerna i deras arbeten.

Inför 2023 har företagets anställda i vårt nordiska bolag röstat fram vilken organisation som vi i år kommer att lägga ett extra stort fokus på. Vi tror på alla människors lika värde och rätt till ett tryggt och friskt liv så 2023 är vi stolta partners till Läkare Utan Gränser, Médecins Sans Frontières (MSF).

Läkare Utan Gränser - Médecins Sans Frontières (MSF)
Organisationen startades 1971 i Paris av en grupp läkare och journalister, som såg behovet av en oberoende hjälporganisation som enbart ägnar sig åt humanitärt medicinskt arbete. Idag arbetar Läkare Utan Gränser i över 70 länder runt om i världen och gör livsviktiga insatser vid stora världskriser som folkmordet i Rwanda 1994, hungerkatastrofen i Somalia 2011 eller vid Covid-utbrottet som drabbade hela världen 2020.

Läs mer om Läkare Utan Gränsers arbete på deras hemsida:
https://lakareutangranser.se/

Om du vill lämna ett bidrag så når du Exertis Nordics insamling här:
https://egen-insamling.lakareutangranser.se/en/fundraisers/exertis-nordics-for-alla-manniskors-ratt-till-ett-friskt-och-tryggt-liv
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.