Exertis | Part of DCC plc

DCC

Exertis är en del av DCC plc. Ett ledande internationell försäljnings-, marknadsförings- och supportgrupp med ett tydligt fokus på prestation och tillväxt.

Vilka är DCC?

DCC plc är en ledande internationell försäljnings-, marknadsförings- och supportgrupp som är verksam i 22 länder och levererar produkter och tjänster som används av miljontals människor varje dag. Koncernen har sitt huvudkontor i Dublin och är verksam inom tre sektorer: energi, sjukvård och teknik, med över 16 000 anställda. DCC plc är noterat på London Stock Exchange och är en del av FTSE 100.

DCC levererar produkter och tjänster som används av miljontals människor varje dag inom energi, hälsovård och teknik:

DCC LPG är en ledande försäljnings- och marknadsföringsverksamhet för flytande petroleumgas (LPG), som levererar LPG och bio-LPG i cylinder- och bulkformat till privata, kommersiella och industriella kunder.
DCC Retail & Oil - ledande inom försäljning, marknadsföring och detaljhandel av transportbränslen och kommersiella bränslen, eldningsoljor och relaterade produkter och tjänster i Europa.
DC Healthcare är en ledande hälsovårdsverksamhet som tillhandahåller produkter och tjänster till vårdgivare och hälso- och skönhetsvarumärken.
DCC Technology är en ledande marknads- och leveranskedjepartner för globala teknologivarumärken.

Att vara en del av DCC ger Exertis trygghet och kraft genom att ha en enorm finansiell styrka och möjligheter att kontinuerligt investera i nya tjänster att erbjuda marknaden

Upptäck mer om DCC

För mer information om DCC besök gärna www.dcc.ie

Chart

DCC rörelseresultat per division

Energy
Healthcare
Technology