DCC

Exertis är en del av DCC plc. Ett ledande internationell försäljnings-, marknadsförings- och supportgrupp med ett tydligt fokus på prestation och tillväxt.

Vilka är DCC?

DCC har sitt huvudkontor i Dublin, Irland, är noterat på London Stock Exchange och är listat som ett FTSE 100-företag under Support Services, med en omsättning på 13,4 miljarder pund (mars 2021), och har över 14 000 anställda i 21 länder.

DCC levererar produkter och tjänster som används av miljontals människor varje dag inom energi, hälsovård och teknik och verkar inom fyra divisioner:

DCC LPG är en ledande försäljnings- och marknadsföringsverksamhet för flytande petroleumgas (LPG), som levererar LPG och bio-LPG i cylinder- och bulkformat till privata, kommersiella och industriella kunder.
DCC Retail & Oil - ledande inom försäljning, marknadsföring och detaljhandel av transportbränslen och kommersiella bränslen, eldningsoljor och relaterade produkter och tjänster i Europa.
DC Healthcare är en ledande hälsovårdsverksamhet som tillhandahåller produkter och tjänster till vårdgivare och hälso- och skönhetsvarumärken.
DCC Technology är en ledande marknads- och leveranskedjepartner för globala teknologivarumärken.

Att vara en del av DCC ger Exertis trygghet och kraft genom att ha en enorm finansiell styrka och möjligheter att kontinuerligt investera i nya tjänster att erbjuda marknaden

Upptäck mer om DCC

För mer information om DCC besök gärna www.dcc.ie

Chart

DCC rörelseresultat per division

Energy
Healthcare
Technology