Exertis | Välgörenhet

Välgörenhet

Vi på Exertis är stolta över att ha en lång tradition av att delta i välgörenhetsprojekt över hela världen.

Att ge tillbaka

Över hela Exertis-gruppen jobbar vi med att stötta välgörenhet, framför allt lokalt.

Exertis stöttar CBRE och PLAN:s barnprojekt i Sierra Leone

2015 samlade företaget CBRE in pengar för att hjälpa PLAN att bygga skolor och skapa en bättre framtid för 135 000 barn, framför allt flickor, i Sierra Leone. För att uppmärksamma projektet seglade 3 personer från CBRE 100 nautiska mil på bara 3 dagar, och detta i oktober under kalla och blåsiga förhållanden.

Tillsammans med Kaiser Baas stöttade Exertis projektet med högupplösta actionkameror som klarade av att dokumentera seglingen.

Klicka HÄR för att se filmen om seglingen.

Klicka HÄR för att se filmen: CBRE & PLAN International help build a better future in Sierra Leone.

TechAid 2015

2015 hjälpte Exertis Sabre Trust, en utbildande välgörenhetsorganisation, till att bygga en förskola i Ghana. 50 000 pund donerades till byggnationen, tillsammans med bärbara datorer och tablets från Dell.

Klassrum i Ghana är alltid för dåligt utrustade och det är inte ovanligt att det bara finns ett exemplar av en lärobok som ska delas av hela klassen. De flesta barnen har inte tillgång till skrivmaterial och lärande känns ofta som en lång uppförsbacke.

Exertis samarbetar med Sabre, som arbetar med att säkerställa att alla har var sin lärobok och att klassrummen har rätt utrustning för lärande i respektive land. Vi vill stötta bättre läromöjligheter.

Besök TechAids websida för att läsa mer.

Donation till Burys hospice för barn

2015 donerade vi 16 000 pund till Grace´s Place, Burys hospice för barn. Pengarna gick till medicinsk utrustning och spelkonsoller.

Grace's Place är ett hospice i Norra Manchester specialicerat på barn som lider av cancer, neurosjukdomar, genetiska sjukdomar och fysiska handikapp. De fokuserar på att skapa en vacker, fridfull och trygg miljö för familjer med barn som har livshotande eller obotliga sjukdomar.

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.

Exertis chefer cyklade 200 miles från Stoke till Basingstoke

Exertis chefer deltog i en välgörenhetscykling från kontoret i Stoke till kontoret i Basingstoke. Totalt samlades 22 000 pund in, som donerades till Naomi House samt andra mindre välgörenhetsorganisationer.