Logo

Where business comes to  Life Grow Shine


SUPREME PARTNERS 2024

Det är dags att fira!

Välkommen till Exertis EXPO 2024!
Vi är mycket glada över att kunna presentera årets Exertis EXPO i Sverige, som i år firar 20-årsjubileum! Den 17 oktober öppnas dörrarna till Eriksbergshallen i Göteborg ännu en gång.

Ni som har varit med förut vet att detta är mer än bara en traditionell mässa - det är årets mest spännande branschträff! För er som inte har upplevt det tidigare, är Exertis EXPO är ett välkänt event inom IT, Pro AV och Security. Sedan 2004 har det varit den självklara mötesplatsen för leverantörer och återförsäljare och lockat över 800 besökare. Här får ni möjligheten att mingla med branschkollegor, knyta nya affärskontakter och förundras över de senaste nyheterna från våra främsta leverantörer.

Häng med och var en del av ett av Nordens största evenemang för IT, Pro AV och Security.
Har du frågor?
kontakta oss gärna:

+46 31-450 400

Om Exertis EXPO
På Exertis EXPO hittar du ett brett utbud av produkter från alla kategorier inom IT, Pro AV och Security. Vi har allt från PC, komponenter och tillbehör, till stora bildskärmar, monitorer, projektorer och Digital Signage. Upptäck det senaste inom säkerhet- och övervakningsslösningar, lagringstjänster, och Smarta Hem-teknik. Inom vårt Education-segment hittar du Chromebooks, PC-enheter, fysiska skydd, väskor och pedagogiska verktyg som gör teknik i skolan både spännande och lärorik.

Oavsett om du arbetar inom privat eller offentlig sektor, med små, medelstora eller stora företag, har vi något för alla. Kom och hitta allt du behöver hos oss på Exertis EXPO!


1 / 10
2 / 10
3 / 10
4 / 10
5 / 10
6 / 10
7 / 10
8 / 10
9 / 10
10 / 10
Bilder från Exertis EXPO 2023 i Göteborg


Områden på mässan

Exertis | IT

IT

Som en av Nordens ledande PC-byggare och en av de största IT-distributörerna erbjuder vi ett brett sortiment av PC, komponenter, bärbara datorer, servrar, nätverk, tjänster och tillbehör. Vår utbildningssektor har gjort oss till den ledande distributören av Edu-tech-produkter för skolor och förskolor i Norden.

Exertis | Pro AV

Pro AV

Exertis är den ledande Pro AV distributören både på den nordiska marknaden såväl som globalt. Vi är experter inom Digital Signage och kan hjälpa dig med allt inom det digitala mötet genom en unik kombination av branschens ledande leverantörer tillsammans med en djup kunskap om såväl marknaden som produkterna.

Exertis | Security

Security

Vårt senaste produktområde är Security, där vi erbjuder övervakningslösningar för flertalet branscher. Vi är en komplett CCTV och inbrottslarmleverantör och en av Nordens ledande distributörer inom professionell kameraövervakning. Vi erbjuder mobila applikationer för bland annat utryckningsfordon, tåg, flygplatser och logistikcenter, branddetektering och mycket mer.

10years

After EXPO – Exertis EXPO fyller 20 år!  

Mässan är inte slut när utställningshallen tystnar. Välkommen till After EXPO, där energin fortsätter in på natten med ett nostalgiskt 90-talstema!

Följ med oss på en kväll fylld av 90-talsinspirerad underhållning, musik och möjlighet att njuta av god mat och dryck. Det är en tid att koppla av, låta dagens upplevelser sjunka in och knyta nya kontakter. Ofta är det här på After EXPO som framtidens mest lovande affärsidéer tar form.

Dust off your best 90s dance moves and let’s make it a night to remember!


Feedback från EXPO 2023 

Supreme Partners 2024

Premium Partners 2024
Partners 2024


Utställare 2024

ASUS │ AOC │ BenQ │ BeQuiet │ Brother │ Endorfy │ Epson │ Exertis Security │ Humly │ InfilLED │ I-Pro │ Kingston │ Kramer │ LG │ Matrox │ NETGEAR │ NVIDIA │ Ochno │ Philips │ Port Designs │ Samsung │ Smartsign │ Sonos │ SONY │ STM │ Tosibox │ Upcycle IT │ Yealink m.flHitta hit
>>>